Bongiovi Marinara, Sos pomidorowy do makaronu z ziołami ogrodowymi, 400 g

Kod: B645
🌱 Vegan
Marka: Bongiovi
13,02 zł 12,06 zł bez VAT
Dostępne (>10 ks)
Możemy doręczyć do:
22.4.2025
Opcje dostawy

Kuszące połączenie wysokiej jakości pomidorów, bazylii, cebuli i czosnku z odpowiednią ilością oregano i pietruszki - amerykańska interpretacja włoskiego klasyka. Nadaje się do gnocchi, jako baza do pizzy lub do przyprawiania gulaszu. Sos można zmiękczyć śmietaną, ricottą lub crème fraîche.

Informacje szczegółowe

Opis szczegółowy produktu

Bongiovi Marinara, Sos pomidorowy do makaronu z ziołami ogrodowymi, 400 g

Kuszące połączenie wysokiej jakości pomidorów, bazylii, cebuli i czosnku z odpowiednią ilością oregano i pietruszki - amerykańska interpretacja włoskiego klasyka. Nadaje się do gnocchi, jako baza do pizzy lub do przyprawiania gulaszu. Sos można zmiękczyć śmietaną, ricottą lub crème fraîche. Bongiovi szczyci się najwyższej jakości składnikami i najlepszym sposobem przygotowania sosów. Dlatego w ich sosach znajdziesz tylko najlepsze pomidory o jakości restauracyjnej. Jednocześnie nie zawiera sztucznych dodatków, konserwantów ani wody.

  • 100-letni włoski przepis rodzinny
  • Wysokiej jakości surowce
  • Odpowiedni dla wegetarian i wegan
  • Bezglutenowy
  • Nie zawiera sztucznych dodatków i konserwantów
  • Bez dodatku wody
  • Brak składników GMO
  • Bardzo niska zawartość cukru w porównaniu z innymi sosami dostępnymi na rynku

baked parmesan zucchini crisps 1800 px

Wskazówka do przepisu: PIECZONA CUKINIA "MARINARA"

Składniki:

  • 1Bongiovi SosBongiovi Marinara"
  • 1 cukinia
  • 1 ser mozzarella
  • 1 słoik małej ostrej papryki lub czosnku

Procedura przygotowania:

Cukinię pokroić w plastry i piec w piekarniku w temperaturze 180 stopni przez 8-10 minut. Jeśli chcesz, aby były chrupiące, to trochę dłużej.

Następnie posmaruj cukinie sosemBongiovi Marinara". Dodać ostrą paprykę lub czosnek i posypać posiekaną lub startą mozzarellą. Piecz wszystko ponownie przez 3 minuty.

Wniosek o złożenie wniosku:

Podawać z ryżem lub makaronem.

Skład:

Pomidory 91%, cebula 3%, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, olej słonecznikowy, czosnek 0,5%, bazylia, sól, pietruszka, oregano 0,07%.

Wszystkie składniki pochodzą z Sycylii.

Może zawierać śladowe ilości selera, mleka, ryb, skorupiaków i orzechów.

Wartości odżywcze na 100 g:

Wartość energetyczna 260 kJ / 62 kcal 3%*
Tłuszcze 2,7 g 4%*
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 0,4 g 2%*
Węglowodany 7,3 g 3%*
w tym cukry 6 g 7%*
Białko 1,7 g 3%*
Sól 1,13 g 19%*
* referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal)

O marce:

bongiovi-logoBongiovi Sauces to rodzinna firma produkująca sosy do makaronu według sekretnej receptury przekazywanej z pokolenia na pokolenie. Przepis pochodzi ze Sciacca na Sycylii i był przekazywany przez trzy pokolenia w rodzinie Bongiovi. Obecnie John Bongiovi, ojciec gwiazdy rocka Jona Bon Jovi, jest posiadaczem tajnej rodzinnej receptury. Marka została założona w 2011 roku przez Johna i jego synów Matta i Anthony'ego, którzy zdecydowali się butelkować sos po tym, jak zostali do tego zachęceni przez przyjaciół i celebrytów. Sos jest przygotowywany wyłącznie z najlepszych składników, w tym pomidorów o jakości restauracyjnej, i gotowany przez kilka godzin w celu odparowania jak największej ilości wody i uzyskania idealnej konsystencji.

Przechowywanie:

Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.

Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni.

Kraj pochodzenia: Włochy

Zawartość: 400 g

Parametry dodatkowe

Kategoria: Omáčky
Waga: 0.6 kg
EAN: 7612293155645

Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.

Nie wypełniaj tego pola:

bongiovi-logoBongiovi Sauces to rodzinny biznes produkujący sosy do makaronu według tajnej receptury przekazywanej z pokolenia na pokolenie. Przepis pochodzi z Sciacca na Sycylii i od trzech generacji pozostaje w rodzinie Bongiovi. Obecnym strażnikiem tej rodzinnej tajemnicy jest John Bongiovi, ojciec gwiazdy rocka Jona Bon Jovi. Markę założyli w 2011 roku John oraz jego synowie Matt i Anthony, którzy postanowili rozlewać sos do butelek po zachętach przyjaciół i znanych osobistości. Sos powstaje wyłącznie z najlepszych składników, w tym pomidorów klasy restauracyjnej, i gotowany jest przez kilka godzin, aby odparować jak najwięcej wody i uzyskać idealną konsystencję.

Rodzina Bongiovi poprzez swoje pyszne sosy dzieli się z klientami tradycją i wspomnieniami wspólnych spotkań przy stole. Aby zapewnić najwyższą jakość produktu, używane są wyłącznie najlepsze składniki, a sosy przygotowywane są w tradycyjny sposób. Zaangażowanie rodziny Bongiovi w jakość oraz pasja do dzielenia się tradycją i wspomnieniami zaowocowały sosem, który zdobył sympatię wielu i wciąż zyskuje popularność.

Wyprodukowano we Włoszech dla RAYL-Group, CH-4310 Rheinfelden