Kombucha

Ta kombucha składa się z najlepszych składników, delikatnej w smaku mieszanki biodra róży i płatków róży z Holandii, prowincji Duin-en Bollenstreek. Aby zachować rzemieślniczy...

Ogórek i kolendra to doskonałe połączenie włoskiego ogórka z Toskanii i kolendry z prowincji Trentino-Alto Adige we Włoszech. Aby zachować rzemieślniczy charakter, piwo warzone...

Acerola i imbir to doskonała mieszanka puree z aceroli (bogatej w witaminę C) pochodzącej z amazońskich lasów deszczowych w północnej Brazylii i imbiru z prowincji Guajarhat w...

Mango i marakuja to połączenie południowoamerykańskich owoców tropikalnych. Słodycz mango rosnącego w górskim klimacie Kordyliery Kolumbijskiej przełamuje tropikalny smak...

Sfermentowana herbata yerba mate z kombuchą, uprawiana w regionie Parana w Brazylii, jest bardzo pożywnym i zdrowym źródłem energii. Herbata jest wytwarzana z ostrokrzewu...

Kurkuma i imbir to intensywna mieszanka kurkumy z peruwiańskiej prowincji Chanchamayo oraz aromatycznego imbiru i pieprzu. Aby zachować rzemieślniczy charakter, piwo warzone...