
Zielona herbata jest od wieków stosowana jako tonik zdrowotny i jest pełna przeciwutleniających polifenoli i EGCG, które neutralizują wolne rodniki i chronią ważne narządy i...

Zielona herbata jest używana od wieków ze względu na jej silne działanie przeciwutleniające, które osiąga się dzięki wysokiej zawartości polifenoli, zwłaszcza EGCG...

Chanca Piedra jest używana od wieków w Ameryce Południowej, Indiach i Chinach. Zyskał przydomek "łamacza kamieni" ze względu na swój wpływ na zdrowie nerek. Między innymi...

Chlorofil ma właściwości przeciwutleniające i detoksykujące , a także bierze udział w tworzeniu hemoglobiny. Jest on obecny w tym produkcie w postaci chlorofiliny, która jest...

Inozytol jest rodzajem węglowodanu występującym w wielu produktach spożywczych, w tym w owocach, fasoli i w zbożach. Jest on również częścią fosfolipidów tworzących błony...

Inozytol jest rodzajem węglowodanu występującym w wielu produktach spożywczych, w tym w owocach, fasoli i zbożach. Jest on również częścią fosfolipidów tworzących błony...

Żelazo jest jednym z najważniejszych minerałów w żywieniu człowieka. Jako kluczowy składnik hemoglobiny odgrywa istotną rolę w dostarczaniu tlenu przez czerwone krwinki do...